+36 (30) 871-9552 info@whitejewelrycouture.hu

Szolgáltatásaink

Mindent a WhiteSolWeb-ről

„If your business is not on the internet, then your business will be out of business”
– Bill Gates – 

Miért mi vagyunk számodra a legjobbak?

Értékeink

Mi NEM programozunk és NEM HTML kódolású weboldalakat készítünk! Mi a WordPress sokoldalúságát vagyunk hivatottak kihasználni, olyan élvonalbeli weboldalak tervezésére és készítésére, amelyek a könnyű kezelhetőségre, a dinamikus felépítésre és a mai modern online platformok mintájára épülnek!

Szolgáltatásaink

Logótervezés

Tartalomírás

Social M. menedzsment

Szerkesztési tanácsadás

Közönségelemzés

Weboldal fejlesztés

Marketing tippek

SEO

Jellemzőink

Gyorsaság
Reszponzív tartalom
0-24 h ügyfélszolgálat

Érdekességek

Az online jelenlétről, így a weboldalakról is mindenki tudja, hogy fontosak, és többen azt is tudjuk, hogy számtalan üzleti előnyhöz juthatunk általuk. Azonban mégis megdöbbentő az az adat, hogy mennyire sok cég/vállalkozás nem rendelkezik saját online platformmal. Ha TE valamilyen üzleti tevékenységet folytatsz és nincsen weboldalad, borzasztóan sok lehetőséget engedsz elmenni magad mellett. Egy 2016-os statisztikai kimutatás szerint (KSH) a kis cégek kétharmada nincsen jelen az interneten. Ez az adat 2019-re valamelyest normalizálódott, a 2020-as évtől pedig emelkedő tendenciát kezdett mutatni, lévén a világméretű pandémia kiküszöbölése okán.

Felteheted azt a kérdést, hogyha vállalkozásod idáig eljutott webhely nélkül, akkor szükségem van-e webhelyre a vállalkozásomhoz? Mi értelme van, ha a vállalkozásom már így is sikeres anélkül?

A rövid válasz az, hogy soha nem volt jobb vagy fontosabb idő befektetni egy webhelyre a vállalkozás számára. A webhely sokféle előnyt kínál a kisvállalkozások számára, és ezeknek az előnyöknek a többsége évről évre exponenciálisan növekszik, akárcsak az internet.

Összeszedtem 10 okot, hogy ma, 2021-ben miért is érdemes NEKED vállalkozásod mellé hiteles weboldallal rendelkezned.

1) Légy hiteles, így nagyobb bevételre számíthatsz!

A 21. századi fogyasztó szkeptikus; valójában az emberek 76% -a nyilatkozott úgy, hogy nem fog megbízni egy vállalkozásban weboldal nélkül. A jó webhely azonnal növeli a hitelességét vállalkozásodnak.

Az első benyomások számítanak , és a webhelyek lehetővé teszik, hogy nagyon erős benyomást kelts egy jól megtervezett bevezetővel a vállalkozásod számára.

Egy weboldal segítségével bemutathatod szakértelmed, és jobban pozícionálhatod vállalkozásodat. A webhely az első számú eszköz lehet a tömegből való kiemeléshez.

2) Gyorsan kell válaszolnod alapvető kérdésekre

Az emberek akkor keresik fel a webhelyedet, ha valamit tenni akarnak, és ahhoz szükségük van az általad kínált tudásra. Azonnali kielégítést is várnak, ami azt jelenti, hogy a látogatóknak három kérdésre kell válaszolnod a webhelyen való megjelenést követő három másodpercen belül:

  • Ki vagy te?
  • Mit csinálsz te?
  • Hogyan léphetek kapcsolatba veled?

A MOST korában élünk, amikor a fogyasztók azonnal keresik az általuk keresett információt – vagyis a vállalat webhelyének válaszolnia kell a fenti kérdésekre anélkül, hogy a felhasználónak egyáltalán le kellene görgetnie az oldalt.

3) Egy weboldal professzionális megjelenést kölcsönöz

A mai fogyasztók 80%-a gondolja úgy, hogy egy webhely hitelesebbé teszi a te vállalkozásodat, mint a csak közösségi médiával rendelkező vállalatokat. Webhelyed tökéletes hely lehet arra is, hogy megmutasd vállalkozásod szakmai minősítéseit vagy díjait.

Ezen túlmenően, ha saját webhelyed van, létrehozhatunk egy saját márkás e-mail címet, amely professzionalizmust biztosít minden levelezésedhez, különösen akkor, ha eddig személyes e-mail címet használtál az üzleti tevékenységeid folytatásához.

4) Világosan és érthetően bemutathatod termékeidet és szolgáltatásaidat

Kiváló minőségű fényképeket jeleníthetsz meg weboldaladon, ha meg szeretnéd mutatni a potenciális ügyfeleknek, hogy mit kaphatnak, ha veled dolgoznak.

5) Weboldalad új ügyfeleket vonzhat a Google segítségével 

Lehet, hogy elégedett vagy a vállalkozás jelenlegi méretével, de minden vállalat tapasztalja az ügyfelek fluktuációs forgalmát. A folyamatos siker ösztönzése érdekében új ügyfeleket kell vonzania vállalkozásodnak, és ennek egyik legjobb módja az, ha láthatóvá teszed magad a Google-on.

Egy jól optimalizált webhely segíthet vállalkozásod rangsorolásában a különböző keresési kifejezések tekintetében, amelyek így folyamatosan vonzzák az új ügyfeleket.

6) Egy weboldal arra ösztönözheti az ügyfeleket, hogy lépjenek kapcsolatba veled
A weboldal kiváló hely arra, hogy elérhetőségeidet könnyen elérhetővé tedd a potenciális ügyfelek számára. Akár fejlécben vagy láblécben is közzé teheted elérhetőségi adataidat, hogy azok minden egyes oldalon megjelenjenek.

7) Integrálhatod webhelyedet a Google térképpel, így az emberek könnyebben megtalálhatják vállalkozásodat

A webhely lehetővé teszi térképek beágyazását közvetlenül a tartalomba.

A beágyazott térkép megkönnyíti azon emberek számára vállalkozásod megtalálását, akik nem a te vállalkozói régiódban vannak jelen. Ez különösen nagyszerű, ha rendezvényeket szervezel, mivel azok olyan embereket vonzhatnak, akik egyébként nem keresnék fel a vállalkozásod környékét.

8) Weboldalad megalapozza a céged helyét az iparban

Ha a versenytársak még nincsenek online, akkor valószínűleg hamarosan ott lesznek. Létrehozhatod vezető szereped a saját területeden, először egy minőségi weboldal készítésével.

9) Egy weboldal hosszú távon biztosítja a TE sikered
Ha a versenytársak már online vannak, akkor más lehetőségeid vannak: felépíthetsz egy olyan weboldalt, amely teljesen különbözik a versenytársak weboldalaitól, és megmutathatod a potenciális ügyfeleknek, hogy miben különbözik a te céged.

2020-ban csaknem 4,54 milliárd ember (a világ népességének 59%-a) használta az internetet, és egyre többen kezdenek internetezni.

Webhely nélkül a TE vállalkozásod láthatatlan ezeknek az embereknek. Ahogy tovább lepünk a digitális korszak felé, vállalkozásod mindenki számára láthatatlanná válik, hacsak nem fektetsz be egy weboldalba.

Ahhoz tehát, hogy versenyképes maradhass ebben az egyre inkább digitális világban, vállalkozásodnak online kapcsolatban kell lennie a potenciális ügyfelekkel.

Fehér Tibor

Fehér Tibor

Tulajdonos, közgazdász

Interaktív weboldal tervezés, kialakítás és építés. Google SEO beállítások, tanácsadás, karbantartás

Itt az idő!

Készen állsz, hogy egy saját, modern és gyors weboldalad legyen, ami minden potenciális ügyfelet elér?!

Az oldalon található képi és szöveges tartalmak a WhiteSolWeb Magyarország ® tulajdonát képzik, azokat részben vagy egészében másolni, másodközölni tilos és jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után!

WhiteSolWeb Magyarország ® – Minden Jog Fenntartva! ©
2020-2022.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

IMPRESSZUM